Tropicarium, akváriumok > Állatkert - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tropicarium, akváriumok > 4 weboldal. Kategória leírása: Tropicarium, és akvárium weboldalak: Tropicariumok és akváriumok Magyarországon.

allatkert.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Pécsi Akvárium-Terrárium
http://www.iranymagyarorszag.hu/pecsi_akvarium-terrarium/I310430/

A Mecsek hegység lejtőire épült városban, ahogy azt intézményünk neve is jelzi - Állatkert és Akvárium Terrárium - , megosztottan helyezkedik el állatkertünk. A gyűjtemény egy része egy középkori pincerendszerben kapott helyet. A különleges helyi adottságokkal rendelkező akvárium- terrárium felett az állatcsodák udvara és az éjszaka-ház látható.

Pécsi Akvárium-Terrárium
Tropicarium - Óceanárium Budapest
http://www.tropicarium.hu/

A Tropicarium ötlete egy Svédországban élő magyar üzletember, Farkasdi Károly nevéhez fűződik. Ő és családja hozta létre 1990-ben Kolmardenben, 2000-ben Budapesten az első ilyen jellegű intézményt, ők fejlesztették ki és valósították meg azt az egyedülálló tartalmat, melyet a Tropicarium képvisel. A kiállítás ötvözi magában a hazai halak, a trópusi esőerdőben élő állatok és a tengerek, óceánok mélyében lakó állatok-növények életének bemutatását. Mindezen állatok köré az eredetihez teljesen hasonló környezetet varázsoltak, hogy mind az állatok, mind az őket megcsodálni vágyó látogatók jól érezzék magukat. 1999 szeptemberétől, 8 hónapig zajlott az intenzív építő munka, hogy Budapest peremén, a Campona Bevásárlóközpont impozáns épületében 2000. május 26.-án megnyithassa kapuit Közép-Európa legnagyobb tengeri akváriuma, a közel 3000 m2-en elterülő a Tropicarium Óceanárium.

Tropicarium - Óceanárium Budapest
Scheffer János Webgaléria Tropicarium
http://www.schefferj.ps.hu/Zoo_Tropicarium.htm

Scheffer János Webgaléria, képgaléria - Campona Tropicarium.

Scheffer János Webgaléria Tropicarium
Tropicarium Budapesten
http://www.haziallat.hu/cikkek/terrarium/tropicarium-budapesten/

A Nagytétényi úton nemhiába haladunk déli irányban: 20 kilométeren belül el is érjük az ország legforróbb éghajlatát. Lássuk a Tropicariumot és Óceanáriumot! A látnivalót egzotikus hüllők és rovarok, selyemmajmocskák, színpompás madarak és - nem utolsósorban - folyami és tengeri halak alkotják, a neonhalaktól egészen a félelmetes méretű és kinézetű cápákig...

Tropicarium Budapesten
Hirdetések
Oldal leírása
allatkert.wyw.hu: Állatkert katalógus - állatkertek, vadasparkok, akváriumok, madárpark, tropicarium, safari.
Gyűjteményünkben 133 válogatott állatkert témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 133 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 16529