Madárparkok, madárparkok Magyarországon > Állatkert - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Madárparkok, madárparkok Magyarországon > 5 weboldal. Kategória leírása: Madárpark Magyarországon. A Magyarországon található madárparkok gyűjtő oldala.

allatkert.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Balatoni Madárkert - díszmadár és kisállatpark
http://madarkert.hu/

A Magyarországon elsőként látogatható díszmadárgyűjtemény főként papagájfajtákat felvonultat fel, de számos más díszmadárként tartott madárfaj is megtalálható. Az első hazai díszmadárpark új színhelyen, Kerekiben a Balaton parttól 6km-re, 7.000m2-es parkosított területen, gyönyörű természeti környezetben várja régi és új vendégeit. Pávák, papagájok, egzotikus fácánok és víziszárnyasok, valamint sok más madárfaj színpompás kavalkádja hatalmas, európai színvonalú röpdékben és kifutókban. A látogatók számára privát parkoló, kisgyermekeknek játszótér. A környéken sok más pihenési, kirándulási lehetőség. Somogy legmagasabb, erdővel borított dombjai között barangolva felfedezhetik a déli part egyetlen fennmaradt kővárát, számtalan természeti látnivalót.

Balatoni Madárkert - díszmadár és kisállatpark
Hortobágyi Madárpark
http://www.madarpark.hu/

Hortobágyi Madárpark - Madárkórház alapítvány. Információk, elérhetőség, programok, események.

Hortobágyi Madárpark
Madárpark a Hortobágyon
http://www.greenfo.hu/hirek/hirek_item.php?hir=13823

A látogatók ölyveket, sasokat és gólyákat figyelhetnek meg testközelből, és megismerkedhetnek a kórház tevékenyéségével. Az intézmény legnagyobb látványossága a Magyarországon egyedülálló óriási röpde, amibe a látogatók be is mehetnek és megtekinthetik az itt lakó ölyveket, sasokat és gólyákat is. Ezenkívül meglátogathatják a madárpark többi létesítményét, többek között egy, a gyermekek számára kiépített játszóteret is. Itt a gyermekek kipróbálhatják azt az életnagyságú, fából faragott sast, aminek a körme között harminc métert repülhetnek. A park másik egyedülálló látványossága lesz az a látogatóház, ahol madármentő-kiállítás és látványkórház várja a látogatókat.

Madárpark a Hortobágyon
Zsippói madárpark
http://bardudvarnok.hupont.hu/7/zsippoi-madarpark

Az élménypark bemutatása: Az élménypark 2,5 hektáros területén Somogyban is egyedülálló madár- és élményparkban, közel 100 fajta madarat köztük pávát, 37 fajta galambot, 26 tyúkfajtát, papagájokat, vízi szárnyasokat, és egyéb érdekes madarakat láthatunk. Ha szeretnél pihenni, sok érdekességet megismerni látogass el Bárdudvarnok környékére.

Zsippói madárpark
Madárkórház Alapítvány
http://madarpark.blog.hu/tags/mad%C3%A1rpark

A Madárkórház Alapítvány blog bejegyzései madárpark témakörben: pl.: A földön fészkelő gólyapár, Megjöttek a rozsdafarkúak!, Az év madara 2011, és további érdekes madarakkal kapcsolatos blog.

Madárkórház Alapítvány
Hirdetések
Oldal leírása
allatkert.wyw.hu: Állatkert katalógus - állatkertek, vadasparkok, akváriumok, madárpark, tropicarium, safari.
Gyűjteményünkben 133 válogatott állatkert témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 133 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 16529