Madárparkok, madárparkok Magyarországon > Állatkert - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Madárparkok, madárparkok Magyarországon > 5 weboldal. Kategória leírása: Madárpark Magyarországon. A Magyarországon található madárparkok gyűjtő oldala.

allatkert.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Madárkert - Zákányszék
Madárkert - Zákányszék
http://madarkert.freeweb.hu/

Ráczné Csóti Tímea-Rácz Sándor - Zákányszék, Móra u. 8. 6787. Az elmúlt 15 év alatt sikerült hazánkban az egyik legnagyobb madár fajtaválasztékot felvonultató magángyűjteményt létrehozni. Ha a honlapon látottak alapján kedvet kapnak egy kiránduláshoz, látogassanak el hozzánk, tekintsék meg a "Madárkertet". A hazai állatkerteknél hagyományos gyakorlattal ellentétben vendégeinket körbekalauzoljuk a parkocska területén, rövid ismertetőben elmondjuk a látott fajtáról, egyedről való legfontosabb tudnivalókat, megválaszoljuk az időközben felmerülő kérdéseket.

madarkert.freeweb.hu
Hortobágyi Madárpark
Hortobágyi Madárpark
http://www.madarpark.hu/

Hortobágyi Madárpark - Madárkórház alapítvány. Információk, elérhetőség, programok, események.

www.madarpark.hu
Madárpark a Hortobágyon
Madárpark a Hortobágyon
http://www.greenfo.hu/hirek/hirek_item.php?hir=13823

A látogatók ölyveket, sasokat és gólyákat figyelhetnek meg testközelből, és megismerkedhetnek a kórház tevékenyéségével. Az intézmény legnagyobb látványossága a Magyarországon egyedülálló óriási röpde, amibe a látogatók be is mehetnek és megtekinthetik az itt lakó ölyveket, sasokat és gólyákat is. Ezenkívül meglátogathatják a madárpark többi létesítményét, többek között egy, a gyermekek számára kiépített játszóteret is. Itt a gyermekek kipróbálhatják azt az életnagyságú, fából faragott sast, aminek a körme között harminc métert repülhetnek. A park másik egyedülálló látványossága lesz az a látogatóház, ahol madármentő-kiállítás és látványkórház várja a látogatókat.

www.greenfo.hu
Zsippói madárpark
Zsippói madárpark
http://bardudvarnok.hupont.hu/7/zsippoi-madarpark

Az élménypark bemutatása: Az élménypark 2,5 hektáros területén Somogyban is egyedülálló madár- és élményparkban, közel 100 fajta madarat köztük pávát, 37 fajta galambot, 26 tyúkfajtát, papagájokat, vízi szárnyasokat, és egyéb érdekes madarakat láthatunk. Ha szeretnél pihenni, sok érdekességet megismerni látogass el Bárdudvarnok környékére.

bardudvarnok.hupont.hu
Madárkórház Alapítvány
Madárkórház Alapítvány
http://madarpark.blog.hu/tags/mad%C3%A1rpark

A Madárkórház Alapítvány blog bejegyzései madárpark témakörben: pl.: A földön fészkelő gólyapár, Megjöttek a rozsdafarkúak!, Az év madara 2011, és további érdekes madarakkal kapcsolatos blog.

madarpark.blog.hu
Oldal leírása
allatkert.wyw.hu: Állatkert katalógus - állatkertek, vadasparkok, akváriumok, madárpark, tropicarium, safari.
Gyűjteményünkben 134 válogatott állatkert témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 134 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 16384